55 72 07 02 Holsted Park 12 - 4700 Næstved
Mazda logo   suzuki   nissan white   opel new 2023 logo white

Service aftale

Hvis du ønsker at få sat såvel økonomi som vedligeholdelse i faste rammer, er en serviceaftale lige dig. Sådan en kan du tegne hos Niels Petersen Automobiler.

En serviceaftale gælder for et aftalt antal km i en aftalt periode på 2, 3 eller 4 år. Aftalen kan udover udgifter til serviceeftersynene også inkludere f.eks. dæk og vinterdæk. De samlede udgifter til vedligeholdelse over perioden - f.eks. for 75.000 km over 3 år - bliver omregnet til et beløb pr. måned, og usikkerhed omkring regningernes størrelse er dermed væk. Nemt og bekvemt.

Når du tegner en serviceaftale hos Niels Petersen Automobiler, dækker det faste beløb pr. måned også alle reparationer i perioden. Eneste betingelse er, at man husker at komme på værksted til tiden - dvs. indenfor de anbefalede serviceintervaller, som er for hver 15.000km på en Suzuki, for hver 20.000 km for en Mazda og for hver 30.000 km for en Opel, eller mindst en gang om året, hvad der kommer først. Bilen får derefter det aftalte serviceeftersyn, mens regningen allerede er betalt gennem det faste beløb pr. måned.

Du kan vælge en aftale, som omfatter alle service i perioden. Det er også muligt at vælge en aftale som forlænger garanti på bilen.

Fordelen for dig er altså, at du kan overholde serviceplanen for din bil uden bekymringer om regninger på uønskede tidspunkter og uden bekymringer om regningernes størrelse. Prisen er aftalt på forhånd.

En service aftale koster fra 219 kr. Prisen afhænger af, hvilken bil du har, og hvor mange km du kører pr år.

Serviceaftalen er billigst ved oprettelse sammen med købet af den nye bil eller umiddelbart efter.

Mazda logo
suzuki
nissan white
opel new 2023 logo white
+45 55 72 07 02
ncp@niels-petersen.dk
Holsted Park 12
4700 Næstved
Kontakt os