55 72 07 02 Holsted Park 12 - 4700 Næstved
Mazda logo   suzuki   nissan white   opel new 2023 logo white

Mazda værksted Næstved

På vores værksted i Næstved servicerer vi din Mazda. Vi er et autoriseret Mazda værksted og garanterer derfor, at din bil er i gode hænder hos os. Vi servicerer og reparerer store som små skader og laver også almindelige service på din Mazda.

Det er vigtigt for os at du er godt kørende, derfor reparerer og servicerer vi din Mazda efter fabrikkens forskrifter. Reparationer og service udføres altid af vores professionelle og uddannende mekanikere på Mazda værkstedet i Næstved.

Book tid på værksted

Er din Mazda mere end 3 år?

Mazda Basisservice er et service tilbud til dig, som har en Mazda, der er mere end 3 år. Eftersynet er lidt mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Din Mazda bliver efterset på de mest vitale punkter, og det kontrolleres om alt er, som det skal være.

image001

BASIS SERVICE koster 1.499 kr. for alle benzin biler og 300 kr. mere for diesel biler.

Et Mazda Basisservice-eftersyn indeholder bl.a. skift af olie og filter, visuel kontrol af kileremme, bremsesystem, luftfilter, kølervæske, undervogn, styretøj, smøring af låse og hængsler samt en bremsetest og prøvekørsel af bilen, samt Mazda Mobilitets-Service med uden beregning.

Hvis der er ting, der trænger til en justering eller udskiftning, kontakter vi dig inden udførelse. På den måde har du en bil, der er tjekket og køreklar til en meget attraktiv pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

image00123

Ekstra tryg­hed på vej­en - uden merpris

Når du køber en ny Mazda eller får den brugte serviceret hos os, får du Mazda Mobilitets-Service med uden beregning. Mobilitets-Service er pålidelig, professionel og omkostningsfri assistance, hvis din bil får driftstop, bliver stjålet, eller hvis du bliver involveret i et uheld. Mobilitetsservice dækker i hele Europa, så du kan trygt køre på langfart – vi er med hele vejen og altid klar til at hjælpe. Mobilitetsservice dækker et år efter service og op til bilens 10. år.

image0021
Mazda logo
suzuki
nissan white
opel new 2023 logo white
+45 55 72 07 02
ncp@niels-petersen.dk
Holsted Park 12
4700 Næstved
Kontakt os