Hos Niels Petersen er vi autoriserede specialister i Suzuki.

Suzukis mange modeller er fornuftige i pris, kører langt på literen og billige at vedligeholde. Suzukis modelprogram spænder bredt. Fra Ideelle pendlerbiler til praktiske biler med høj indstigning over til firehjulstrækkere, som dækker ethvert behov for træk af en stor campingvogn eller trailer.

Suzuki S-Cross familiebil

jagt 1
I en S-Cross kan du udforske verden i sikker forvisning om, at bilen er bygget til al slags vejr, til alt terræn og til alle formål. Vil du byde den de helt store udfordringer, fås S-Cross benzin og diesel med et nyudviklet og meget avanceret firehjulstræk – AllGrip – der i sandhed gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har god frihøjde og stort bagagerum og er den ideelle følgesvend når Thomas tager på jagt med Silke og Tinka.

indkob 1
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Hos Niels Petersen kan du nemlig få en S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 189.990.

Suzuki S-Cross er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Udstyrslisten er omfattende og den fås med 120 hk stærke benzin- og dieselmotorer. Selv brændstoføkonomien er flot med hele 18,2 - 18,5 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) i benzinudgaverne og hele 22,7 - 23,8 km/l for dieselmodellerne.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har både et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, den ideelle følgesvend når Thomas skal ud at handle.

fisk 1
I en S-Cross kan du udforske verden i sikker forvisning om, at bilen er bygget til al slags vejr, til alt terræn og til alle formål. Og vil du byde den de helt store udfordringer, fås S-Cross benzin og diesel med et nyudviklet og meget avanceret firehjulstræk – AllGrip – der i sandhed gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har god frihøjde og fås med 4WD system, den ideelle følgesvend når Thomas tager ud og fisker.

camp
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Hos Niels Petersen kan du nemlig få en S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 189.990.

Suzuki S-Cross er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare selv de mest krævende opgaver.

Udstyrslisten er omfattende og den fås med 120 hk stærke benzin- og dieselmotorer. Selv brændstoføkonomien er flot med hele 18,2 - 18,5 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) i benzinudgaverne, og hele 22,7 - 23,8 km/l for dieselmodellerne.

Thomas Ihlemann, Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Suzuki S-Cross må trække op til 1.500 kg. på krogen og er en ideel campingvognstrækker når Thomas tager på ferie.
feedback