Hos Niels Petersen er vi autoriserede specialister i Suzuki.

Suzukis mange modeller er fornuftige i pris, kører langt på literen og billige at vedligeholde. Suzukis modelprogram spænder bredt. Fra Ideelle pendlerbiler til praktiske biler med høj indstigning over til firehjulstrækkere, som dækker ethvert behov for træk af en stor campingvogn eller trailer.

Helt ny Suzuki Celerio har Danmarkspremiere!

Suzuki Celerio er klasseledende i størrelse, praktik, standardudstyr og økonomi, og den kører op til hele 27,8 km/l. Celerio kan endda trække 400 kg på krogen.

Kig forbi og oplev, hvor meget bil du kan få fra kun 89.990 kr.

celerio

Suzuki S-Cross familiebil

jagt 1
I en S-Cross kan du udforske verden i sikker forvisning om, at bilen er bygget til al slags vejr, til alt terræn og til alle formål. Vil du byde den de helt store udfordringer, fås S-Cross benzin og diesel med et nyudviklet og meget avanceret firehjulstræk – AllGrip – der i sandhed gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har god frihøjde og stort bagagerum og er den ideelle følgesvend når Thomas tager på jagt med Silke og Tinka.

indkob 1
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Hos Niels Petersen kan du nemlig få en S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 189.990.

Suzuki S-Cross er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Udstyrslisten er omfattende og den fås med 120 hk stærke benzin- og dieselmotorer. Selv brændstoføkonomien er flot med hele 18,2 - 18,5 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) i benzinudgaverne og hele 22,7 - 23,8 km/l for dieselmodellerne.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har både et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, den ideelle følgesvend når Thomas skal ud at handle.

fisk 1
I en S-Cross kan du udforske verden i sikker forvisning om, at bilen er bygget til al slags vejr, til alt terræn og til alle formål. Og vil du byde den de helt store udfordringer, fås S-Cross benzin og diesel med et nyudviklet og meget avanceret firehjulstræk – AllGrip – der i sandhed gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har god frihøjde og fås med 4WD system, den ideelle følgesvend når Thomas tager ud og fisker.

camp
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Hos Niels Petersen kan du nemlig få en S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 189.990.

Suzuki S-Cross er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare selv de mest krævende opgaver.

Udstyrslisten er omfattende og den fås med 120 hk stærke benzin- og dieselmotorer. Selv brændstoføkonomien er flot med hele 18,2 - 18,5 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) i benzinudgaverne, og hele 22,7 - 23,8 km/l for dieselmodellerne.

Thomas Ihlemann, Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Suzuki S-Cross må trække op til 1.500 kg. på krogen og er en ideel campingvognstrækker når Thomas tager på ferie.

Her får du råd til et ordentligt værksted!

Suzuki Basisservice er et service-tjek tilbud til Suzuki'er, der har mere end 3 år på bagen. Eftersynene er lidt mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter og det kontrolleres om alt er som det skal være. Og hvis der er ting, der trænger til en justering eller udskiftning, kontakter vi dig inden udførelse. På den måde har du en bil, der er tjekket og køreklar til en meget attraktiv pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Nedenfor kan du se et Suzuki Basisservice-eftersyn indeholder.

Priserne på Suzuki Basisservice afhænger af hvilken model og årgang det drejer sig om. Du kan se fra-priserne i hver modelserie her:

Suzuki Alto fra kr. 1.195
Suzuki Ignis fra kr. 1.395
Suzuki Liana fra kr. 1.295
Suzuki Grand Vitara fra kr. 1.495
Suzuki Splash fra kr. 1.395
Suzuki Swift fra kr. 1.395
Suzuki SX4 fra kr. 1.295
Suzuki Wagon R fra kr. 1.195

suzuki 23jun2014

Suzuki S-Cross skærper familieprofilen

vkomq04ueq6vdyzq9xna

Suzuki indfører en ny og billigere S-Cross udgave til 189.990 kr., så bilen nu får bredere appel til familiebilkøberne.

Traditionelle familie-hatchbacks får nu priskonkurrence fra en ny kant, nemlig fra Suzuki S-Cross. Den lanceres i en ny modelvariant kaldet “Family”, som med lidt mindre udstyr er dykket ned i en lavere prisklasse.
Med sin pris på 189.990 kr. bliver S-Cross Family konkurrent til mange traditionelle 5-dørs hatchbacks, der prismæssigt starter i prislejet mellem 185.000 og 200.000 kr. Men S-Cross er ikke en traditionel biltype. Det er en crossover, hvor elementer fra SUV’en, MPV’en og den traditionelle personbil smelter sammen.

Vokser i popularitet
“Crossoveren vokser i popularitet og vinder frem som biltype for den moderne familie. Dens fordele er en SUV-agtig attitude med praktiske kvaliteter som god rummelighed, højere siddeposition og bedre overblik over trafikken,” siger John Mogensen fra Suzuki Bilimport Danmark. S-Cross Family-modellen henvender sig til bilkøbere, som lægger vægt på crossoverens kvaliteter og som samtidig har brug for større rummelighed, end den man finder i de fleste familie-hatchbacks. På bagsædet er der rigeligt med plads til to voksne eller tre børn, og med sit bagagerum på 430 liter tilbyder S-Cross Family plads nok til de fleste familiers behov og ønsker.

120 hk og 18,2 km/l
Family-udgaven drives frem af en 1,6-liters benzinmotor med 4 cylindre, 16 ventiler og 120 hk. Motoren er koblet sammen med en 5-trins manuel gearkasse, og EU-normen på pæne 18,2 km/l udløser 560 kr. i halvårlig ejerafgift. For at hjælpe føreren med økonomisk kørsel er bilen udstyret med gearskifteindikator og et informationsdisplay, der bl.a. viser bilens aktuelle brændstofforbrug.

5-stjernet sikkerhed
Family-udgaven har samme høje sikkerhedsniveau som alle de andre S-Cross-versioner og har bl.a. sikkerhedsudstyr som 7 airbags, antiudskridning , antispin, blokeringsfri bremser, bremsekraftfordeling, bremseassistent , dæktryksovervågning, pedalsikker-hedssystem og ISOFIX-beslag til to barnestole. S-Cross’ sikkerhed er blevet testet og godkendt af det uafhængige crashtest-institut EuroNcap. Med en vægtet score på 85 ud af 100% fik den de maksimale 5 stjerner og pæne ord med på vejen af både FDM og EuroNcap.

Godt basis-udstyr
S-Cross Family har lidt mindre komfortudstyr og lidt færre praktiske detaljer end de andre versioner i S-Cross-serien. Men vigtigt udstyr som aircondition, fjernbetjent centrallås og el-betjente sideruder for og bag er alligevel standard. Det samme er f.eks. splitbagsæde og højdejusterbart rat. Udvendig understreges crossover-looket af sorte skærmkanter samt beskyttelsespaneler for og bag og langs siderne.

Flere muligheder
Udover Family-udgaven indeholder S-Cross-programmet fire højere udstyrsniveauer med valg mellem benzin- og dieseldrift, ligesom S-Cross også fås med Suzukis nye AllGrip 4WD-system. Udstyrsniveauerne hedder GL, GL+, GLS og GLX. Afhængig af udstyrsniveau finder man blandt meget andet faciliteter som trinløst CTV-gear, 2-zoners klima-anlæg, nøglefri start, ratbetjent cd/radio med USB og Bluetooth samt alufælge og læderrat.
feedback