En Opel er en bil som ingen anden.

Flot design, nyeste teknologi, gode køreegenskaber og indretningen gør køreturen til en fornøjelse hver dag, det er blot nogle af de egenskaber som gør, at har man en gang haft Opel er det svært at nøjes med andet.  Niels Petersen Automobiler har over 30 års erfaring med Opel. Vi er ”Opel i Næstved” din lokale autoriserede forhandler og service værksted.
Hos Niels Petersen har vi den rette know-how, dette rette værktøj og lever for Opel

PRIVATLEASING MED OPEL.

DK-OFFERS-ASTRA-APRIL14-OFFER-1-992x374

Førstegangsydelse kun 9.995 kr.


Overvejer du privatleasing?
Privatleasing fra Opel er en ideel løsning til dig, der foretrækker at kunne sætte dig ind bag rattet i en ny bil, uden at bekymre dig om reparationer og ubehagelige økonomiske
overraskelser hen ad vejen. Du er bilens bruger og har fuld råderet over bilen, uden at eje den. Privatleasing er en nem og sikker måde, at få en ny bil hvert tredje år, hvor du ikke behøver at tænke på udgifter til serviceeftersyn, uforudsete værkstedbesøg, eller på bilens værditab. Det hele er inkluderet i en fast månedlig ydelse, som du betaler for at privatlease bilen.

Fordelene ved privatleasing:
- Fast månedlig ydelse i hele perioden
- Lav førstegangsydelse
- Du skal ikke låne penge
- Service og reparation er inkluderet
- Ingen bekymring for at bilen taber i værdi
- Nemt og sikkert

Se Opel´s privatleasing tilbud her

Privatleasing eller køb?
Er du i tvivl, om du skal privatlease eller købe, så kom ned og få en snak med din lokale Opel forhandler, om hvad der passer bedst til dig!
feedback