Helt ny Suzuki Celerio har Danmarkspremiere!

Suzuki Celerio er klasseledende i størrelse, praktik, standardudstyr og økonomi, og den kører op til hele 27,8 km/l. Celerio kan endda trække 400 kg på krogen.

Kig forbi og oplev, hvor meget bil du kan få fra kun 89.990 kr.

celerio

Suzuki S-Cross familiebil

jagt 1
I en S-Cross kan du udforske verden i sikker forvisning om, at bilen er bygget til al slags vejr, til alt terræn og til alle formål. Vil du byde den de helt store udfordringer, fås S-Cross benzin og diesel med et nyudviklet og meget avanceret firehjulstræk – AllGrip – der i sandhed gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har god frihøjde og stort bagagerum og er den ideelle følgesvend når Thomas tager på jagt med Silke og Tinka.

indkob 1
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Hos Niels Petersen kan du nemlig få en S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 189.990.

Suzuki S-Cross er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Udstyrslisten er omfattende og den fås med 120 hk stærke benzin- og dieselmotorer. Selv brændstoføkonomien er flot med hele 18,2 - 18,5 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) i benzinudgaverne og hele 22,7 - 23,8 km/l for dieselmodellerne.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har både et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, den ideelle følgesvend når Thomas skal ud at handle.

fisk 1
I en S-Cross kan du udforske verden i sikker forvisning om, at bilen er bygget til al slags vejr, til alt terræn og til alle formål. Og vil du byde den de helt store udfordringer, fås S-Cross benzin og diesel med et nyudviklet og meget avanceret firehjulstræk – AllGrip – der i sandhed gør den til den mest alsidige bil, du kan tænke dig.

Thomas Ihlemann , Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Alle Suzuki S-Cross modeller har god frihøjde og fås med 4WD system, den ideelle følgesvend når Thomas tager ud og fisker.

camp
Det behøver ikke koste en kvart million, hvis du vil have en af de smarte, rummelige og praktiske crossover biler. Hos Niels Petersen kan du nemlig få en S-Cross til familievenlige priser fra kun kr. 189.990.

Suzuki S-Cross er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Her er både et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare selv de mest krævende opgaver.

Udstyrslisten er omfattende og den fås med 120 hk stærke benzin- og dieselmotorer. Selv brændstoføkonomien er flot med hele 18,2 - 18,5 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) i benzinudgaverne, og hele 22,7 - 23,8 km/l for dieselmodellerne.

Thomas Ihlemann, Suzuki ansvarlig hos Niels Petersen Automobiler i Næstved. Suzuki S-Cross må trække op til 1.500 kg. på krogen og er en ideel campingvognstrækker når Thomas tager på ferie.

Her får du råd til et ordentligt værksted!

Suzuki Basisservice er et service-tjek tilbud til Suzuki'er, der har mere end 3 år på bagen. Eftersynene er lidt mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter og det kontrolleres om alt er som det skal være. Og hvis der er ting, der trænger til en justering eller udskiftning, kontakter vi dig inden udførelse. På den måde har du en bil, der er tjekket og køreklar til en meget attraktiv pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Nedenfor kan du se et Suzuki Basisservice-eftersyn indeholder.

Priserne på Suzuki Basisservice afhænger af hvilken model og årgang det drejer sig om. Du kan se fra-priserne i hver modelserie her:

Suzuki Alto fra kr. 1.195
Suzuki Ignis fra kr. 1.395
Suzuki Liana fra kr. 1.295
Suzuki Grand Vitara fra kr. 1.495
Suzuki Splash fra kr. 1.395
Suzuki Swift fra kr. 1.395
Suzuki SX4 fra kr. 1.295
Suzuki Wagon R fra kr. 1.195

suzuki 23jun2014
feedback