En Opel er en bil som ingen anden.

Flot design, nyeste teknologi, gode køreegenskaber og indretningen gør køreturen til en fornøjelse hver dag, det er blot nogle af de egenskaber som gør, at har man en gang haft Opel er det svært at nøjes med andet.  Niels Petersen Automobiler har over 30 års erfaring med Opel. Vi er ”Opel i Næstved” din lokale autoriserede forhandler og service værksted.
Hos Niels Petersen har vi den rette know-how, dette rette værktøj og lever for Opel

Ny lille firhjulstrækker fra Opel

Opel-Mokka-bagfra-50Opel-Mokka-forfra-50

Mokka er navnet på en helt ny SUV fra Opel, der er vises første gang på biludstillingen i Geneve i marts.

Opel Mokka er navnet på den første SUV fra Opel i B-segmentet, der omfatter biler omkring 4,1 - 4,3 meters længde. Mokka måler 4,28 m fra kofanger til kofanger og svarer dermed i længden til en Opel Meriva. Der er dog tale om en fundamental anderledes bil end de øvrige biler i denne størrelse. Mokka er en lille SUV med større frihøjde, større hjulafstand og muligheden for at vælge mellem forhjulstræk og firehjulstræk. Opel er den første tyske producent til at lancere denne biltype i B-segmentet, der ventes at få en stigende efterspørgsel i de kommende år.

Udvalget af motorer kommer i første omgang til at bestå af to benzinmotorer og en diesel på henholdsvis 115 hk, 140 hk og 130 hk. Den kraftigste benzinmotor og dieselmotoren kan leveres med automatgear. Mokka kommer med den fulde pakke af komfortudstyr og elektroniske sikkerhedsudstyr, der kendes fra resten af Opel programmet blandt andet ergonomiske sportssæder certificeret af den tyske rygorganisation AGR, tredje generation af Opels AFL xenon-forlygter, frontkamera der kan læse vejskilte og tilpasse forlygterne til bilens hastighed, vejrforhold og andre biler samt kollisionsadvarsel og bakkamera. Ydermere er elektroniske hjælpefunktioner som Hill Start Assist (HAS) og Hill Descent Control (HDC) systemer standardudstyr for sikker kørsel, når det går stejlt op og ned i terrænet.

Mokka er designet til bilkøbere med en moderne livsstil, hvilket afspejler sig i bilens navn. Mokka navnet er inspireret af den raffinerede Coffea Arabica luksus kaffebønne.
feedback